BOLA TAMPAR...

Semalam bermula Kejohanan Bola Tampar Piala Bendahari 2010 UMP.Namun semalam hanya pasukan wanita Pejabat Naib Canselor sahaja yang bermain.Pasukan lelaki akan turun gelanggang pada petang ni.Perlawanan pertama menentang Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Elektonik..Aku rasa berdebar jer dari pagi tadi..Biasanyer kalau berdebar begini,akan ada keputusan yang menggembirakan..tapi tak taulah kali ni aku punya debaran memberi makna seperti yang biasa.

Tahun lepas kami naib johan kejohanan ni,jadi tahun ni boss menetapkan sasaran sampai ike final..berat tuu! tahun lepas rasa cam nasib jer...seperti tahun lepas,tahun ni pun kami tak ada latihan seperti pasikan lain..hentam sahajalah.

Kami perlu menang dua game untuk jadi johan kumpulan,esok bertemu bendahari B..harapnya dapat melangkah ke separuh akhir..

Selamat berjuang untuk diriku dan rakan-rakan..kita main mcm biasa

3 comments:

Atohuro Trading said...

camne leh kaloh ni jantan?hhoho

RMY-Abelitokjoro said...

salam maulidurrasul.. buat dj anuar... sekeluarga.. semuga di rahmati allah selalu.. nape oak ... senyap je.. koi selalu datang blog awok bagi makan ikan kat atas tu... tak besor pu...

al-mankaraqi said...

goner bang? kaloh ke menang?