Boss Dah Balik.....

Kuarang lebih seminggu kat ofis aku takde boss..aku aku pegi Switzland ikut rombongan Dato' Naib Canselor...Baru aku sedar..patutlah aku cam malas jer nak datang ofis,,rupanya bos takde.kurang skit semangatnya.

Hari ni semangat tu lain skit,"Welcome home bos...lain nampak? kurus dan nampak cerah skit" hehehe kataku pada bos.."sejuk kat sana,salji punya tebal..apapun makan nasi jugak sedap" balas beliau.Tulah kata pepatah'hujan emas negeri orang,hujan batu negeri sendiri-baik negeri sendiri.Dimana bumi dipijak,disitu langit dijunjung.Oh ya bos bawak balik buah tangan berupa coklat dari switzland untuk setiap org kat ofis aku. Tq bos.ingat kat anak buah.Memang dah mcm tradisi kat ofis aku, kalau ada sesapa yg gi mana2.balik pasti ada buah tangan.

Diam tak diam aku dah keje kat UMP ni setahun 5 bulan.cepat btul masa berlalu.Lapan tahun kat RTM..hari2 aku on-air..kini tak lagi,cuba sabtu dan ahad jer.banyak kenangan daripada awal aku bermula sehingga aku berada dikemuncaknya..nantilah semua tu akan aku kongsi kat sini dalam titian perjalanan dj anuar (bukan apa aku nak flashback memori aku ni)

8 comments:

relevan said...

Erk?..patutnye boss kau ajak p Switzeland skali..cepat buat kisah perjalanan hidup menjadi deejay ni..tak sabor tunggu ni..

Anuar Abdul Aziz said...

sabor bro...nak wat novel kena plan elok-elok..bos taknak ajak sbb dia kata aku tak tahan sejuk..hehe

shyEIGHT said...

haha...jgn lupa promosi blog koi gak...nak gak cari "makan" gak..idealogyc.blogspot.com

LIPISLADY said...

Assalamualaikum, salam ziarah, terima kasih jadi pollower lipislady...keh dah pollow aok jugek..

Anuar Abdul Aziz said...

w'salam lipislady..tq krn menjgk kat tempat keh..

kelompen said...

weh nuar kasi kaw kaw punye citer arrr. ok je kan?

Rodong Blogger said...

Koi nunggu je cerite awok Nuar.

aqmal said...

http://viewphoria-nothingman.blogspot.com/