ISSHH..TAK SANGKA

Beberapa bulan lepas aku ada join satu program MLM...Sebenarnya aku tak minat dan tak reti nak ngajak orang ni tapi malu alah ke kawan baik, sain la juge.melayang dekat 200 hinggit..aku tak penah promote dan ngajak orang pun selama tempoh itu..tiba-tiba petang semalam aku dikejutkan dengan satu sms..'congratulation,levelling incentive has been credited'.Fuhhh mende pulak ni..terus aku bukak website tu..login masuk dan tengak..wahhhh banyak jugak duit aku..(tak wat apa-apa pun ada duit).

Aku terus call member tu.."woii banyak jugak duit aku walaupun goyang kaki" kataku dengan bangga.."ko memang la goyang kaki, aku yang teruk carikan downline untuk ko"katanya dgn sinis dan marah-marah sayang kat aku...Hehehehe.

Tulah dia, kalau sapa-sapa nak ajak aku buat mlm..buatlah macam kawan aku ni...baru aku join..Tapi bila tengok dah ada duit,rasa syok pulak,senang wat rupanya...Kalau ada sapa-sapa yang minat, jangan cari aku...malas aku nak terangkan.

Ptg semalam juger aku dapat seorang penjengok blog ni dari vietnam (kawan aku tu)..tapi dia tak faham apa yang aku tulis kat sini.Nanti aku buat blog berbahasa vietnam pulak...heheh

Aku rasa amat berbesar hati, walaupun blog ni baru 5 hari dah ramai yang jengok dan pollow this blog..trima kasih banyak..nanti aku promosi blog ni kat radio...Ohnyaa..pasal siri titian perjalanan hidupku...harap sabar yer..masa terlimited.Kelompen mgkin boleh bantu kot...

8 comments:

aqmal said...

camne tu..jual pe..

aqmal said...

http://viewphoria-nothingman.blogspot.com/

jual tanah la byk untunnn..haha

relevan said...

Kalu kat redio tu jangan lupa promote belog kawan juga..heh heh..oh ye..goyang kaki dapat duit ke?..setau aku tukang jahit saja goyang kaki dapat duit..cepatnye belog kau lepas ke Vietnam?..

YASSIN SULAIMAN said...

En. Nuar kawan nok nanya mekala nok tukor nama pada sahabat pahangfm tu goner? nama kawan tu lama benor duk sangkut kat pahangfm tu, kawan rasa nok tukar nama lain nama tu dah tak relevan kawan rasa hehehe... nombor ID kawan tu 4 angka aje 9*** lama amat doh ID kawan tu, kawan test baru ni masih aktif. TQ

a kl citizen said...

assalammualaikum dj anuar

walau mungkin terlambat, selamat berblog...
orang2 famous kalau berblog pun boleh dapat duit, macam mr. mazidul ....
dj anuar pun apa kurangnya ya....

Anuar Abdul Aziz said...

akk klc-selama ni syok baca blog org jer..relevan la yang banyak bantu dan membuka pintu hati saya untuk ada blog

Yassin-senang jer nak ubah nama..pahangfm ubah taipnamabaru hantar ke 32728.

al-mankaraqi said...

assalamu'alaikum abg nuar!

Patot koi raser sedak jantong jer hari ni, rupernyer awok berkunjong ke belog koi.

Koi dah polor belog awok ni bang. Koi letok pulok link 'rodong2' kat side bar belog koi.

Terima kasih keraner mempolo'i belog koi. Selamat berblog!

Terima kasih.

kelompen said...

dj nuar
titian perjalanan
mcm pernah dengo je ahaksssss
keep it up bro..