Kelakor

hari kedua belajor tentang blog...hari ni aku up date profile,, amende ke susahnyan nak masukkan besday tak boleh2..heheh.aku yang tak terer ke format tu yang tak betul..tak pe pelan-pelan.tapi nanti lambat pulak.tq relevan yg tanpa jemu memberi bimbingan.Bagus gak jemput dia kat konti ari tu..banyak ilmu dapat..sekarang ni tgh cari ilham untuk jemput sapa plak kat konti untuk segmen sahabat di konti...ramai yang berminat.

Jadinya kena ikut giliran lah..seminngu sekali jer..jadi sama-samalah tunggu sapa agaknya sahabat dikonti ujung minggu ni..rasanya nak jemput sahabat yang hot skit...

2 comments:

nothingman said...

wah hari ke dua buat blog dah ade 7 follower..ganas2!!..

Anuar Abdul Aziz said...

biasa jerrr (ayat sombong) hehehe